Cuscús de pollo con verduras y caramelizado, al estilo marroquí

Cuscús de pollo con verduras y caramelizado, al estilo marroquí

Hey everyone, hope you're having an incredible day today. Today, I will show you a way to make a special dish, Cuscús de pollo con verduras y caramelizado, al estilo marroquí. It is one of my favorites. For mine, I'm gonna make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Cuscús de pollo con verduras y caramelizado, al estilo marroquí is one of the most favored of recent trending foods in the world. It is appreciated by millions daily. It's easy, it is fast, it tastes delicious. They're fine and they look wonderful. Cuscús de pollo con verduras y caramelizado, al estilo marroquí is something which I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Cuscús de pollo con verduras y caramelizado, al estilo marroquí, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Cuscús de pollo con verduras y caramelizado, al estilo marroquí delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Cuscús de pollo con verduras y caramelizado, al estilo marroquí is 2 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Cuscús de pollo con verduras y caramelizado, al estilo marroquí estimated approx 1h.

To begin with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have Cuscús de pollo con verduras y caramelizado, al estilo marroquí using 17 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve it.

Esta rica receta la probé por primera vez en un marroquí de Valencia, que me encantó y desde entonces mi familia y yo la hemos ido cocinando de diversas técnicas, de modo que fuese lo más parecido posible a como la probamos aquél día en el restaurante.

Ingredients and spices that need to be Take to make Cuscús de pollo con verduras y caramelizado, al estilo marroquí:

  1. Verdura (zanahoria, calabaza, patata,..) Lo que cada uno guste
  2. 200 g pechuga
  3. 1/4 de vaso por persona de cuscús
  4. Misma cantidad de agua que de cuscús
  5. Cebolla
  6. Garbanzos cocidos
  7. Pasas
  8. Mantequilla
  9. 1 pastilla caldo de pollo
  10. Azúcar o caramelo líquido
  11. Especias
  12. Cúrcuma
  13. Curry
  14. Jengibre
  15. Canela
  16. Azúcar glass
  17. Sal

Steps to make to make Cuscús de pollo con verduras y caramelizado, al estilo marroquí

  1. Preparar un caldo con la verdura, las especias (curry, cúrcuma, jengibre, canela y sal) y una pastilla de caldo de pollo. En mi caso he usado zanahoria, pero se suele comer con diversas verduras como calabaza, patata,..
  2. En una sartén, poner una cucharada de mantequilla y mezclarla con curry y sal. Cuando se tenga una especie de salsa, freír sobre ella las pechugas cortadas en tiritas.
  3. Para la cebolla caramelizada, cortamos la cebolla en juliana, y una vez esté blanda, añadimos garbanzos cocidos y pasas. Una vez blandos los tres ingredientes, añadimos sal, curry, canela y azúcar para caramelizarla. Cuidado con que no se nos queme.
  4. Preparamos el cuscús (un cuarto de vaso por persona) Vertemos en un plato hondo medio vaso de cuscús seco, y medio del caldo preparado anteriormente hirviendo. Tapamos y dejamos reposar.
  5. Cuando ya estén todos los pasos anteriores listos, servimos una base de cuscús en el plato, hacia los extremos colocamos la verdura y la pechuga y finalmente, por encima de todo, la cebolla, garbanzos y pasas caramelizadas. Una vez servido, espolvorear con un poquito de azúcar glass y canela.
  6. A comer!

As your experience and confidence grows, you will certainly find that you have extra natural control over your diet plan and also adapt your diet to your personal tastes gradually. Whether you intend to offer a dish that makes use of fewer or more ingredients or is a bit more or less hot, you can make easy changes to attain this goal. In other words, start making your dishes in a timely manner. As for fundamental food preparation abilities for beginners you do not need to discover them however just if you grasp some simple cooking techniques.

This isn't a full overview to fast as well as easy lunch dishes however its good food for thought. Ideally this will obtain your innovative juices streaming so you can prepare scrumptious dishes for your family without doing a lot of square meals on your journey.

So that is going to wrap it up for this exceptional food Simple Way to Prepare Any-night-of-the-week Cuscús de pollo con verduras y caramelizado, al estilo marroquí. Thank you very much for your time. I'm sure you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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