Cocido de alubias carilla 🍲

Cocido de alubias carilla 🍲

Hey everyone, I hope you're having an incredible day today. Today, I will show you a way to make a special dish, Cocido de alubias carilla 🍲. It is one of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Cocido de alubias carilla 🍲 is one of the most popular of recent trending meals on earth. It is easy, it is quick, it tastes delicious. It is appreciated by millions every day. Cocido de alubias carilla 🍲 is something which I have loved my whole life. They are nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Cocido de alubias carilla 🍲, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Cocido de alubias carilla 🍲 delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Cocido de alubias carilla 🍲 is 5 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Cocido de alubias carilla 🍲 estimated approx 45 minutos.

To begin with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Cocido de alubias carilla 🍲 using 13 ingredients and 12 steps. Here is how you can achieve that.

Este potaje de cocido lo hemos hecho con una variedad única de alubia, la carilla. Más pequeñas de lo habitual y con una textura tan suave que se nos deshacen en la boca. Un guiso elaborado con tocino veteado, chorizo y morcilla. En las verduras predomina la calabaza dulce, una patata y pimiento rojo, que según dice mi niña está más rico que el verde😉. Y nada más que decir, su delicioso sabor hablará por sí mismo. Manos a la obra!

Ingredients and spices that need to be Get to make Cocido de alubias carilla 🍲:

  1. 1 kilo alubias carilla cocidas
  2. 1 pimiento rojo italiano
  3. 350 g calabaza
  4. 1 papa
  5. 1 puerro
  6. 2 dientes ajo
  7. 1 pastilla caldo de carne
  8. 1 chorizo
  9. 1 morcilla
  10. 1 taco panceta ibérica o tocino veteado
  11. 1 cucharadita pimentón dulce o choricero
  12. 1/2 vaso vino tinto
  13. Sal

Instructions to make to make Cocido de alubias carilla 🍲

  1. Vamos a emplear unas alubias carilla ya cocidas debidamente, os recomiendo las Luengo en bote de cristal, espectaculares. Y un compango con morcilla y chorizo ibéricos. El tocino si tiene vetas de carne muchísimo mejor, y si encontráis lacón todo un éxito.
  2. Lo vamos a hacer con abundante calabaza dulce, pimiento rojo y una papa. Tampoco pueden faltar un par de dientes de ajo.
  3. En esta ocasión para que no falte una buena combinación de verduras le añadiremos al guiso un par de zanahorias grandes, sumando vitaminas.
  4. En primer lugar troceamos en dados pequeños la calabaza y el pimiento rojo italiano, también podemos usar un pimiento morrón.
  5. A continuación le añadimos un puerro bien picadito. Aquí lo he preferido a la cebolla porque siempre aporta más sabor y a mi hija le gusta más.
  6. Agregamos los ajos enteros o laminados, como más nos gusten, y la patata igualmente en dados. Echamos un buen chorreón de aceite de oliva virgen extra y ya podemos encender el fuego. Rehogamos todo unos minutos hasta que empiece a dorarse.
  7. Seguidamente incorporamos las alubias carilla enjuagadas previamente para eliminar el líquido del bote de cristal.
  8. Y las cubrimos con agua. Es el momento de añadir el vino tinto, la pastilla de caldo de carne desmenuzada y el pimentón dulce.
  9. A continuación agregamos la morcilla, el chorizo y el tocino. Y tapamos.
  10. Lo dejamos cocinar a fuego medio hasta que el tocino esté tierno, removiendo de vez en cuando y rectificando el punto de sal.
  11. Y este es el aspecto que debe tener cuando apaguemos el fuego. Con una textura melosa espectacular. La calabaza también contribuye bastante a conseguirla.
  12. Lo dejamos reposar unos minutos y ya está listo para emplatar, disfrutar y reponer energías a lo grande. Si lo hacemos el día antes mejor que mejor, el guiso estará aún más sabroso. Todo un placer para los sentidos, ¿os lo váis a perder? Buen provecho.

As your experience and self-confidence expands, you will discover that you have a lot more all-natural control over your diet regimen and also adjust your diet to your individual tastes with time. Whether you intend to serve a recipe that utilizes less or even more ingredients or is a little bit basically zesty, you can make straightforward modifications to attain this objective. To put it simply, start making your dishes promptly. As for standard cooking abilities for novices you don't require to discover them but just if you grasp some straightforward food preparation techniques.

This isn't a full overview to fast and easy lunch dishes but its great food for thought. Hopefully this will get your innovative juices flowing so you can prepare delicious meals for your family members without doing a lot of square meals on your journey.

So that's going to wrap it up with this special food Steps to Make Award-winning Cocido de alubias carilla 🍲. Thank you very much for reading. I am confident you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Zapallo calabaza relleno de verduras

Pastel en hoja dominicano al horno

Tostada de tomate con mozzarella, atún y mango